Babypedia

de Babypedia websiteHoera! Mijn eerste vertaalopdracht is binnen. Voor de stichting Babypedia zal ik artikelen van het Nederlands naar het Engels gaan vertalen. Babypedia is een online platform voor ouders die een kindje verwachten of mensen die pas ouder zijn geworden. Babypedia is het geesteskind van Patty Goumans-Nieuwenberg. Ze heeft de website opgericht om (toekomstige) ouders informatie te bieden die goed onderbouwd, onafhankelijk en praktisch is. Door de artikelen naar het Engels te vertalen maken we de informatie ook toegankelijk voor de vele expats die in Nederland wonen.

Dit werk doe ik vrijwillig. Ik kan me goed vinden in de doelstelling van Babypedia, was onder de indruk van het enthousiasme en de visie van Patty en vind het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers. Bovendien is dit natuurlijk een mooie kans om meer ervaring op te doen en komt er content op de website te staan die ik geschreven heb! Nog geen baan dus en ook geen betaalde opdracht, maar wel zinnig werk.

Vandaag ben ik begonnen met de eerste vertaling, een tekst getiteld ‘Wat is Babypedia?’, die ik dus naar het Engels moet omzetten. Dat valt nog niet mee, aangezien Nederlandse zinnen soms heel anders zijn opgebouwd!  Zodra ik deze vertaling af heb zal ik een link naar het vertaalde artikel op deze website plaatsen. In de tussentijd kunt u alvast mijn profiel op Babypedia bekijken.

Een gedachte over “Babypedia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s