Interview door het Loopbaancentrum Geesteswetenschappen

In de zomer werd ik gebeld door Loes Nordlohne van het Loopbaancentrum Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden. Ze vroeg of het Loopbaancentrum mij mocht interviewen over mijn werk als vertaler. Daar zei ik natuurlijk geen ‘nee’ op!

Een paar weken later werd ik telefonisch geïnterviewd en weer een paar weken later zette fotograaf Marc de Haan mij op de foto. In de openbare bibliotheek in Leiden, waar ik vaak zit te werken. Het is een erg mooi interview geworden, waar ik veel positieve reacties op heb gehad!

U kunt het hier lezen:

https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2017/09/verliefd-op-vertalen-alumna-anna-werd-literair-vertaler

Een gedachte over “Interview door het Loopbaancentrum Geesteswetenschappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s