Interview door blogger Booksien (Francine Maessen)

Vrijdag 1 december werd ik bij mij thuis geïnterviewd door Francine Maessen, voor haar blog Booksien. Francine is masterstudent literatuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden en schrijft op haar Engelstalige blog over ‘Literary Travels’ (literaire plekken, goede boekhandels in grote steden en meer) en ‘Bookish Culture’ (literatuur, lezen en alles wat daarmee te maken heeft) en schrijft daarnaast reviews. Ik ken niemand die zo veel  leest als Francine (ze is niet voor niets een van de top contributors op GoodReads) en ik lees met plezier haar blog. Toen ze vroeg of ze mij mocht interviewen zei ik natuurlijk meteen ‘ja’! En ik mocht ook nog eens met mijn boekenkast op de foto.

Hieronder vindt u de link naar het interview, wat u kunt lezen op Francine’s blog Booksien.

When I’m translating poetry, I forget about time.