Op zoek naar een enthousiaste, gedegen en creatieve vertaler Engels?

Dan bent u bij mij aan het goede adres! Als freelancer sta ik open voor allerlei soorten opdrachten en wil ik zoveel mogelijk ervaring opdoen. Maar waarom zou u voor mij kiezen?

Ik ben universitair geschoold (BA Engelse taal en cultuur, MA Amerikaanse geschiedenis) en heb daardoor een zeer brede basis, bezit veel algemene kennis en beschik over een groot analytisch vermogen. In de praktijk betekent dit dat ik me de taal en materie voor een vertaling snel eigen maak. Ik vind het leuk om me in nieuwe onderwerpen te verdiepen en die vervolgens om te zetten naar het Nederlands. Met mijn brede blik lever ik vervolgens een mooie, Nederlandse vertaling af die voldoet aan de wensen van de klant.

Daarbij is persoonlijk contact voor mij erg belangrijk. Ik wil graag weten wie mijn klanten zijn, wat ze nodig hebben en op welke manier ze zelf communiceren. Ik vertaal om mensen te helpen en als ik weet voor wie ik iets doe, vind ik mijn werk veel leuker. Wilt u eerst kennismaken en een kop koffie drinken voordat u zaken wilt doen? Daar maakt u mij juist blij mee!

Tot slot kan ik u ook helpen bij het schrijven van teksten. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de Schrijversvakschool in Amsterdam, waar ik me toeleg op het schrijven van essays en proza, en tijdens mijn studie heb ik in Engeland vakken creatief schrijven gevolg aan de University of Hull. Ik heb een tijdje voor tijdschrift KAF geschreven en hoop daarnaast voor andere platforms te gaan schrijven. En op deze website staan natuurlijk ook teksten, over literatuur, vertalingen of vertaalmachines, maar ook stukjes in de stijl van bekende auteurs als en Harry Mulisch en Ilja Leonard Pfeijffer.

Onder de kopjes ‘Diensten‘, ‘Tarieven‘ en ‘Specialisaties‘ vindt u meer informatie over de verschillende diensten die ik lever, en wat die kosten. Onder ‘Contact’ vindt u mijn contactgegevens. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat kan ook! Ik heb een handig en overzichtelijk formulier gemaakt, zodat u snel verder kunt.

Lees hier hoe tevreden andere klanten zijn met mijn werk.

Een gedachte over “Vertaalbureau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s